Toplotna črpalka Atlantic – Alfea Extensa Duo DC inverter, 5 kW

Alfea Extensa je visokoučinkovita ogrevalna toplotna črpalka z invertersko regulacijo. Alfea Extensa je dobavljiva s stensko ali prostostoječo notranjo enota. DUO enote so že tovarniško opremljene z grelcem v bojlerju za sanitarno vodo, kateri se vklaplja ko se izvaja antilegionelni program.

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Koeficienti učinkovitosti vse do 4.5. Notranja DUO enota ima vgrajen 190 l bojler za sanitarno vodo, energetsko varčno obtočno črpalko Wilo Stratos, Simens regulacijo z možnostjo nadzora dveh ogrevalnih krogov in nadzora dveh grelnih krivulj. Drugi ogrevalni krog (dodatna oprema) je pri izvedbi duo možno namestiti neposredno v samo enoto, tako da dobim resnično profesionalno rešitev, brez nepotrebnih dodatnih vodnih povezav v kotlovnici. 

>> podrobno o toplotnih črpalkah

>> katalog toplotnih črpalk            >> navodila za montažo SLO 

katalog toplotnih črpalk atlantic               navodila za montažo          

 

 

Dobavljiva dodatna oprema:

 

Set za plavalni bazen Set za povezavo 2. ogrevalnega kroga Set za povezavo bojlerja za sanitarno vodo Set za priklop dodatnega vira ogrevanja

 

EKO SKLAD

Toplotne črpalke spadajo med energetsko učinkovite naložbe. Eko sklad za energetsko učinkovite naložbe, med katere spadajo tudi TČ Atlantic - Alfea, nudi različne spodbude. Možnost pridobitve subvencije ali ugodnega kredita za svojo naložbo lahko pridobite za samostojne ali večstanovanjske stavbe. 

Višina nepovratnih sredstev je 20%-50% oz. do 5.000 € za samostojne naložbe in 25%  za naložbe v večstanovanjskih stvabah. 

Pogoji in postopek za samostojne naložbe.

Pogoji in postopek za večstanovanjske objekte

 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje