Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Montaža
Montaža
Strokovno svetovanje
Strokovno svetovanje
Poslovni partnerji
Poslovni partnerji

Klimatske naprave Panasonic

Klimatske naprave Panasonic so zasnovane tako, da nudijo več kot le udobje hlajenja. 

Varčujejo z energijo, čistijo vašo okolico in prilagajajo moč. Klime Panasonic nudijo kakovosten zrak in s tem pripomorejo k bolj zdravemu življenju. Izbirate lahko med številnimi energijsko varčnimi modeli serije Inverter, Multi Split ter posebnimi izvedbami stropnih in talnih klimatskih naprav (povpraševanje po mailu).

Panasonic je razvil serijo enot, ki so bolje kot kdaj koli prej zasnovane z mislijo na uporabnike. Zahvaljujoč vrsti izdelkov, ki zmorejo klimatizirati prostore vseh velikosti, z optimalno učinkovitostjo in neprimerljivo preprostim postopkom namestitve, je to predvsem serija namenjena uporabnikom.

Novi modeli klimatskih naprav

Kompaktne stenske klimatske naprave TZ

Popolna klimatska naprava za manjše bivalne prostore. Novi zmogljivi in učinkoviti modeli TZ uporabljajo hladilno sredstvo R32. Nova kompaktna zasnova notranjih enot je široka samo 779 mm. To omogoča več možnosti vgradnje, vključno z omejenim prostorom nad vrati. Imajo vgrajen WLAN in so združljive z glasovnim pomočnikom. Enota je pripravljena za povezavo s spletom in upravljanje s pomočjo pametnega telefona prek aplikacije Panasonic Comfort Cloud. Upravljanje, spremljanje in časovno razporejanje s pomočjo preprostega vmesnika. 

Kompaktne stenske klimatske naprave FZ oz. UZ

Vstopni model vrhunskih, modernih in učinkovitih klimatskih naprav Panasonic. Serija klimatskih naprav z inverterjem nudi večjo učinkovitost in več udobja. Omogoča natančnejšši nadzor temperature, ohranja stalno temperaturo prostora, porabi manj energije in ima znatno manjše ravni hrupa in tresljajev. Odlikuje jo izredno tiho delovanje do 20 db(A).  

Etherea

Etherea s tehnologijo nanoeTM X zagotavlja veliko boljše rezultate za boljšo kakovost zraka v zaprtem prostoru. Enota ima vgrajen WLAN in pripravljena za povezavo enote s spletom. Upravljanje poteka prek aplikacije Comfort Cloud. Funkcija je združljiva tudi z glasovno pomočjo. Za potrebe prostorov po vseh evropskih standardih je Panasonic zasnoval elegantno, preprosto in čisto napravo. Dobavljiva je v motno beli ali srebrni barvi. Etherea omogoča največje prihranki saj je izjeno učinkovita. To omogoča izvirna inverterska tehnologija in izredno zmogljiv kompresor. Sodi v najvišji energijske učinkovitosti A+++.  

Dihamo čist zrak

Panasonicovi sistemi so opremljeni z različnimi tehnologijami za čiščenje zraka. Protialergijski filtri nanoe™ X in PM2,5 sta dva učinkovita primera.

nanoe™ X

Naše izjemno tihe klimatske naprave zagotavljajo čist zrak v notranjih prostorih za vas in vašo družino. Da pa bo bivalno okolje še čistejše, bo poskrbel sistem nanoe™ X. Ta pomaga izboljšati kakovost zraka tako v stanovanjskih in poslovnih prostorih. 

Ne glede na to, kje se nahajate, je zrak ključen del vašega življenja. Panasonic si z razvojem novih tehnologij prizadeva ljudem pomagati do boljšega zdravja in udobja. nanoeTM X zavira širok nabor bakterij, virusov in onesnaževalcev ter lahko nevtralizira neprijeten vonj v okolici. Ta patentirana tehnologija je namenjena zagotavljanju najboljše kakovosti zraka v stanovanjskih oziroma poslovnih stavbah. 

7 učinkov tehnologije nanoeTM X edinstvene Panasonicove tehnologije: nevtralizira neprijeten vonj, preprečuje širjenje bakterij in virusov, plesni, alergenov, cvetnega prahu in nevarnih snovi ter regulira vlažnost in tako dodatno ne izsušuje kože.  

Naprava nanoeTM X 1. generacije proizvede 4,8 bilijonov radikalov OH na sekundo. To je 10-krat več kot pri napravi nanoeTM. Večje količine radikalov OH v naprevi  nanoeTM X dosegajo izjemne rezultate pri preprečevanju širjenja onesnaževal, kot so bakterije, virusi in alergeni, ter pri nevtralizaciji neprijetnea vonja. 

Postopek: naprava nanoeTM X doseže bakterije  >  radikali OH bakterijam odvzamejo vodik, s čimer razgradijo celično strukturo  >  radikali OH vodik, ki so ga odvzeli bakterijam, pretvorijo v vodo in preprečujejo širjenje bakterij.

Nove dimenzije enot

Nove kompaktne stenske enote merijo le 779 mm, zaradi česar so idealne za namestitev v tesnih prostorih ali pred vrati. Posodobljena, elegantna zasnova je primerna za vse vrste notranje opreme. Enote so inteligentno zasnovane za hitro in preprosto montažo, novi modeli pa so lažji, manjši in močnejši kot kdaj koli prej. Zaradi priročnega sistema za montažo, preprostega dostopa do plošče in izboljšav notranje zasnove je čas montaže in vzdrževalnih del znatno krajši.

Ohišje enot TZ in FZ je bilo skrbno preoblikovano za preprosto montažo in redno vzdrževanje brez zapletov. Zaradi naprednih izboljšav je čas montaže znatno krajši. Novi modeli zagotavljajo večjo stabilnost in moč za hitro vgradnjo ter so zasnovani z novo vgrajeno podporo, priročnim dostopom do odtočne cevi in kabelskih vložkov ter večjim prostorom za varno vgradnjo.

Vzdrževanje novih naprav je še bolj preprosto kot prej. Enota je natančno zasnovana tako za monterje kot uporabnike, pri čemer je opremljena s sprednjo rešetko, ki jo je mogoče zlahka odstraniti za hiter dostop do notranjosti enote. Prav tako so bili preoblikovani tudi notranji elementi enote, da je vzdrževanje hitrejše in enostavnejše. Zaradi lažjega vzdrževanja so elektronske in žične komponente zdaj le na eni strani enote.

Vgrajeno omrežje WLAN

Enoti Etherea in TZ sta pripravljeni za povezavo z internetom za upravljanje prek aplikacije Panasonic Comfort Cloud s popolnoma novim uporabniškim vmesnikom in možnostjo upravljanja vseh funkcij za uporabo v domovih. Pri stenski klimatski napravi z inverterjem FZ/UZ je WLAN za upravljanje prek spleta z aplikacijo Panasonic Comfort Cloud kot dodatna oprema. 

Aplikacija Comfort Cloud

Nova možnost povezave z internetom omogoča uporabniku več udobja z manjšo porabo energije. Vgrajeno omrežje omogoča analizo in spremljanje porabe energije na podlagi različnih nastavitev temperature, primerjava porabe energije (dan/teden/mesec/leto), pametno podporo, obveščanje o okvarah in preprosto odpravljanje težav, registriracijo več uporabnikov (nastavitev skrbnika in dostop različnim  uporabnikom). Povezovanje in upravljanje delovanja poteka kjer koli in kadar koli. Povezati je mogoče 20 enot na lokacijo in do 10 različnih lokacij, možno pa je tudi pretvoriti več daljinskih upravljalnikov v eno napravo. Z aplikacijo enostavno upravljajte svoje udobje in kakovost zraka, prilagodite nastavljeno temperaturo,  vnaprej nastavite ogrevanje ali hlajenje in aktivirate napredno tehnologijo nanoe™ X (pri določenih serijah), da nevtralizirate neprijeten vonj in ustvarite bolj zdravo okolje.

Nove možnosti, novi načini uporabe

Družinska raba: nastaviti je mogoče različne uporabnike, da lahko na primer otrok upravlja lastno sobo. V počitniških domovih lahko prostore na daljavo predhodno ohladimo ali predhodno ogrejemo ali pa po potrebi izklopimo. 

Lastnik več bivalnih enot: z enim samim pametnim telefonom je mogoče upravljati do 200 enot. Omogoča hitro in učinkovito vzdrževanje s pomočjo oddaljenih kod napak ter poznavanjem porabe.

Manjši in srednje veliki pisarniški prostori: lastnik lahko preprosto upravlja posamezne pisarniške prostore in osebju odobri dostop za vsako enoto posebej. Zagotavlja tudi informacije o morebitnih točkah prekomerne porabe energije za ogrevanje in hlajenje ter spodbuja najboljše prakse za zagotovitev udobja.

Glasovno upravljanje

Enoti Etherea in TZ sta pripravljeni za povezavo z ibternetom za upravljanje prek aplikacijeOmogočena sta neomejeno upravljanje in prostoročna pomoč za popoln dostop do funkcij vaših klimatskih naprav. Z našimi klimatskimi napravami, povezanimi z omrežjem, ter s Panasonicovo aplikacijo Comfort Cloud in glasovnim upravljanjem je doseganje največjega udobja hlajenja izjemno preprosto.

S funkcijo rutine lahko z glasovnim upravljanjem nadzorujete več naprav, vključno z našimi klimatskimi napravami, povezanimi z omrežjem, ki vam pomagajo pri vaši prilagojeni rutini.