Brezžična Centralna Regulacija I-Jaz, 230 V

Sistem iJaz ima enostavno obliko in ga je mogoče namestiti brez strokovne pomoči. Nadzirajte 16 območij ogrevanja ali stikal. Upravlja se preko zaslona na dotik. Vsako območje lahko nadrzira neomejeno število grelcev ali stikal. Osrednja enota iJaz ima vgrajen termometer z izhodom za alarm na mraz. Možno jo je povezati z GSM sprejemnikom za daljinsko upravljanje.

250.00  Brez DDV305.00  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Sistem nadzira konvektorske radiatorje BEHA tipa P in L. Poleg brezžične centralne regulacije i-Jaz, vsak grelec potrebuje radio-sprejemno enoto RP 200 za brezžično komunikacijo med osrednjo krmilno enoto in grelcem. Na voljo je brezžično stikalo (SP 16) za vklop in izklop ostalih naprav kot so luči, kavni avtomat, električni bojlerji itd. 

Da dosežete najboljšo možno komunikacijo, je priporočljivo, da namestite osrednjo krmilno enoto i-Jaz v središču hiše ali stanovanja. Brezžična povezava osrednje krmilne enote i-Jaz se razlikuje glede na število in vrsto sten, skozi katere mora signal potovati. Razdalja na odprtem znaša do 300 metrov.

Dva neodvisna programa:

- Običajni program: ta program je namenjen dnevni uporabi in naj vsebuje obdobja z znižanjem temperature za vsako od območji ogrevanja. Možno je programirati vsak dan različno z minimalnim obdobjem 15-ih minut. Vsa obmoèja ogrevanja imajo tovarniško nameščen privzeti tedenski program.

- Program zdoma: ta program se uporablja za daljša obdobja odsotnosti kot so počitnice, poslovna potovanja itd. Programirajte vsako območje ogrevanja, da bo čim bolj hladno in boste tako čim bolj varčevali z energijo. Če boste pustili sobno temperaturo pri 5 °C ali popolnoma izklopili grelce v nekaterih sobah, ne pozabite nastaviti časa vrnitve na nekaj ur preden se dejansko vrnete. Nekaj časa traja, da se sobna temperatura povrne na običajni nivo.

>> Katalog BEHA                             >> Katalog BEHA ANG                   >> Uporabniška navodila

katalog beha          katalog beha          i jaz navodila za uporabo

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje