Stropni industrijski IR paneli za knauf + armstrong EnergoCassette, 600 W

ENERGOTECH je priznani švedski proizvajalec industrijskih IR panelov. Delujejo po istem principu kot sonce, torej ogrevanjo površine in ne volumna zraka. Primerni so za namestitev v gips ali Armstrong stropove v pisarnah, poslovnih prostorih, industrijskih halah, skladiščih, delavnicah, šolah, cerkvah, …  Paneli se montirajo na strop višine do 400 cm. 

280.00  Brez DDV341.60  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

EnergoCassette je stropni sistem ogrevanja ena izmed najbolj udobnih oblik ogrevanja. Nizkotemperaturni žarki ogrejejo stene, tla in predmete pred sabo - na enak način kot sonce ogreje zemljo. V pomoč vam je pri toplotnem udobju in znižuje stroške ogrevanja (omogoča getje/dogrevanje ponoči, ko je tarifa el. toka cenejša, akumilirana toplota se hrani v tleh, stenah in predmeth). Prihranki energije so med 15-30%.

 

Tehnologija in delovanje

Če se mrzlega sončnega jutra naslonite ob steno boste presenečeni nad njeno toploto, četudi je temperatura zunaj pod ničlo. Infrardeči grelniki delujejo na enak način. Sončni žarki namreč najprej segrejejo različne površine in posledično se ogreje tudi ozračje. EnergoStrip deluje po istem principu. Paneli za prenos toplote ne potrebujejo zraka, ampak s skoraj ničelno izgubo toplotni valovi potujejo do predmetov, sten ali stropov, kjer se spremenijo v toploto, ki nato pa enakomerno ogreva prostor. To zagotavlja naravno in prijetno toploto.

EnergoCassette je izdelan iz pocinkanega jekla in je serijsko prašno barvan (bela RAL9016). Na voljo je v dveh velikostih in izhodih pri 230 V. 

EnergoCassette

 

Namestitev in uporaba

EnergoCassette je univerzalnih dimenzij in ga je mogoče vgraditi v spuščene stropove iz gipsa, armstrong stropove, spuščene stropove (T-bar, 15-24 mm). Možno ga je pritrditi neposredno na strop na priloženih stropnih nosilcih. Eleganten dizajn ustreza umestitev v objekte, kot so pisarne, šole, razstavni prostori, bolnišnice, hiše, ... EnergoCassette ima zaščito IP55. Primerenje za vgradnjo v prostore višine max 4m. 

Regulacija toplote se enostavno izvaja z uporabo termostata (posamično ali centralno). V primerih, kjer se v skupni sistem povezuje večje število panelov, je možno upravljanje preko nadzorne plošče.

Cenik stropnih industrijskih panelov.

 EnergoCassette

 

 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

EnergoStrip

Pošljite povpraševanje