Sobni termostat za električno talno gretje – EB Therm 205

EB-Therm 205 je termostat z mikroprocesorjem in zaslonom LCD. Zaslon ima zatemnjeno ozadje, ki se v celoti osvetli, ko pritisnete enega od gumbov. Zaslon ostane osvetljen 30 sekund po zadnjem pritisku katerega koli gumba. Na sprednji strani naprave so gumb za vklop/izklop in trije gumbi za upravljanje.

Izbirate lahko med dvema programoma za znižanje temperature, s katerima boste vaš dom ogrevali pametno in varčno. Naprava nadzira temperaturo z algoritmom, ki uporablja tehnologijo na osnovi mehke logike.

EB-Therm takoj po zagonu začne zbirati in testirati podatke, na podlagi katerih izračuna, kdaj je treba vklopiti ali izklopiti ogrevanje. Ta tehnologija zmanjšuje temperaturna nihanja, zato boste imeli manjšo porabo energije in bolj konstantno temperaturo. Temperatura tal niha manj kot +/– 0,3 stopinje.

Na novi spletni strani Ebeco lahko najdete vse izdelke ter veliko uporabnih nasvetov glede energetsko učinkovitega talnega ogrevanja.

66.70  Brez DDV81.37  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

EB-Therm 205 lahko uravnava temperaturo na tri različne načine (temperatura tal, sobna temperatura ali sobna temperatura in temperatura tal), zato lahko kombinirate različne temperature tal s temperaturo najugodnejšega počutja. Če je senzor temperature tal povezan, ko prvič vklopite termostat, se temperatura tal izbere samodejno. Možnosti sobna temperatura ne morete izbrati, če je povezan senzor temperature tal. Možnost sobne temperature in temperature tal je namenjena za uporabo v sobah z lesenimi tlemi in v sobah z velikimi okni, v katerih je veliko sončne svetlobe.

Zagotavljamo 12 letno garancijo na grelne preproge Thermoflex in grelne kable Cable Kit, z možnostjo podaljšanja do 25 let. Garancija za termostate je 3 leta.

>> Podrobno o talnem ogrevanju

>> Priročnik                >> Navodila za upravljanje        >> katalog Ebeco

 

priročnik EB therm 205          Navodila za upravljanje EB - Therm 205       ebeco katalog

 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Napetost:  230 V (izmen. nap.), 50 Hz

Razpon temp. zraka:  5-37 °C

Razpon temp. tal:  5-37 °C

Omejitev temp.:  5-45 °C

Zmogljivost: 16A/230 V (izmen.nap.)/enojno

Kabel za povezavo: največ 2,5 mm2

Obremenitev: cos φ = 1

Histereza: +- 0,3 °C

Razred zaščite: IP21

Pomožno napajanje: 4 ure

Največja dolžina kabla za senzor: 50 m, 2 x 1,5 mm2

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje