Toplotna črpalka Panasonic AQUAREA – High Performance, All in One, generacija J, 7 kW

Aquarea High Performance je primerna za nove vgradnje in domove z nizko porabo energije. Izredna učinkovitost in energijski prihranki z zmanjšanimi emisijami CO2 in zelo majhno porabo prostora. Izboljšana zmogljivost in vrednost COP do 5,33. Energijska učinkovitost A+++ (ogrevanje 35°C/55°C).

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Panasonic Aquarea ponuja rešitve, zaradi katerih bo izraba energije v vašem domu učinkovitejša, vgradnja pa cenejša in enostavnejša. AQUAREA generacije J je primerna za nove vgradnje in domove z nizko porabo energije. Izredna učinkovitost in energijski prihranki z zmanjšanimi emisijami CO2 in zelo majhno porabo prostora. Izboljšana zmogljivost z vrednostjo COP do 5,33.

Toplotne črpalke AQUAREA High Performance generacije J so primerne za ogrevanje in hlajenje. Toplotna črpalka z močjo 7 kW je primerna za objekte velikosti cca 100 m2 (ob zadoščenih pogojih primerne izolacije). 

Nova Aquarea generacije J s hladilnim plinom R32

V skladu z evropskimi državami, ki si prizadevajo za varovanje in ohranjanje okolja, je Panasonic med prvimi zamenjal obstoječe hladilno sredstvo z R32. Hladilni plin R32 ima v primerjavi s plinoma R22 in R410A zelo majhen vpliv na tanjšanje ozonskega plašča in globalno segrevanje.  Njegova vgradnja je izredno preprosta, hladilno sredstvo pa je tudi lažje reciklirati. Nima praktično nobenega vpliva na tanjšanje ozonskega plašča in 75% manjši vpliv na globalno segrevanje. Posledica uporabe R32 so nižji stroški in večja energetska učinkovitost.

Toplotna črpalka Aquarea generacije J R32 je zasnovana posebej za domove z nizko porabo energije. Ohranja vse kvalitete naprave Aquarea (energetski razred A+++, Service Cloud…), dodaja še večjo učinkovitost (SCOP do +5% v primerjavi z generacijo H, ogrevanje sanitarne vode) in prilagodljivost (temperatura vode 60°C, daljša dolžina cevi...), nekatere nove pametne funkcije ter več udobja (krivulja ogrevanja do - 20°C pri nizik temperaturah...), več tihih zunanjih enot, magnetni filter za vodni cikel...

Toplotna črpalka Panasonic AQUAREA generacija J je dobavljiva v izvedbi Split (možnostjo priklopa ločenega bojlerja sanitarne vode) in v izvedbi All In One (z vgrajenim 185-literskim bojlerem sanitarne vode). 


Visoka zmogljivost - vse v enem 

Sistem inverter +

Sistem inverter + razreda A omogoča v primerjavi z modeli brez inverterja do 30-odstotne prihranke pri električni energiji. Na ta račun privarčujete vi in zmanjšate negativne vplive na naravo!

 

Do -20 °C v načinu ogrevanja

Toplotna črpalka deluje v načinu ogrevanja pri zunanji temperaturi tudi do -20° C.

 

Obnova

Naše toplote črpalke Aquarea je mogoče priklopiti na obstoječe ali nove ogrevalne sisteme. 

 

Solarni komplet

Za še večjo učinkovitost je naše toplotne črpalke Aquarea s pomočjo dodatnega kompleta mogoče priključiti na fotovoltaične sisteme.

 

Topla voda za gospodinjstvo (DHW)

Sistemi Aquarea vam z dodatnim hranilnikom za toplo vodo omogočajo tudi ogrevanje tople vode za gospodinjstva ob zelo nizkih stroških.

 

Povezljivost

Komunikacijski vmesnik je vgrajen v notranjo enoto in omogoča enostaven priklop (in upravljanje) toplotne črpalke Panasonic na krmilni sistem v vašem domu ali stanovanjski hiši. 

 

Storitev na daljavo - Smart Cloud

Aquarea Smart Cloud je veliko več kot le preprost termostat za izklop oziroma vklop ogrevalne naprave. Je zmogljiva in intuitivna rešitev za daljinsko upravljanje celotnega sklopa funkcij ogrevanja in priprave tople vode, vključno s spremljanjem porabe energije.Deluje po vzpostavitvi povezave med enoto Aquarea generacije J ali H in oblakom prek brezžičnega ali žičnega omrežja LAN lahko uporabnik dostopa do portala v oblaku in oddaljeno upravlja vse funkcije enote. Prav tako lahko serviserjem omogoči dostop do prilagojenih funkcij, ki se uporabljajo za vzdrževanje in spremljanje na daljavo. Najnaprednejše upravljanje ogrevanja danes in v prihodnosti. Enoto Aquarea je mogoče povezati z oblakom prek naprave CZ-TAW1, kar končnim uporabnikom omogoča upravljanje enote, serviserjem pa vzdrževanje na daljavo.  

Funkcije, ki jih storitev omogoča: vizualizacija in upravljanje, časovno razporejanje, statistika porabe energije, obvestila o okvarah...

 

5-letna garancija za kompresor

Za kompresorje iz celotne serije ponujamo petletno garancijo.  

 

Priročnik za uporabo

Priročnik za uporabo TČ panasonic


EKO SKLAD

Toplotne črpalke spadajo med energetsko učinkovite naložbe. Eko sklad za energetsko učinkovite naložbe, med katere spadajo tudi TČ Panasonic, nudi različne spodbude. Možnost pridobitve subvencije ali ugodnega kredita za svojo naložbo lahko pridobite za samostojne ali večstanovanjske stavbe. 

Višina nepovratnih sredstev je 20%-50% oz. do 5.000 € za samostojne naložbe in 25%  za naložbe v večstanovanjskih stvabah. 

Pogoji in postopek za samostojne naložbe.

Pogoji in postopek za večstanovanjske objekte


  

080 brezplačna modra številka tersus
 

Tip naprave: Toplotna črpalka Panasonic High Performance All in One - generacija J - ogrevanje in hlajenje

Komplet za ogrevanje in hlajenje: KIT-ADC07JE5

Napajanje notranje enote: enofazno
Zmogljivost ogrevanja pri +7 °C s temperaturo ogrevalne vode 35 °C: 7,00 kW
COP pri +7 °C s temperaturo ogrevalne vode 35 °C: 4,76
Zmogljivost ogrevanja pri -7 °C s temperaturo ogrevalne vode 35 °C: 5,60 kW
COP pri -7 °C s temperaturo ogrevalne vode 35 °C: 2,87
Zmogljivost hlajenja pri 35 °C s temp. hladilne vode 7 °C¹: 6,70 kW 
EER pri 35 °C s temp. hladilne vode 7 °C¹: 3,03

NOTRANJA ENOTA: 

Teža: 130 kg
Višina: 180,00 cm
Širina: 59,80 cm
Globina: 71,70 cm


ZUNANJA ENOTA (1-področni vgrajeni modul Hydrokit)

Teža: 61 kg
Višina: 79,50 cm
Širina: 87,50 cm
Globina: 32,00 cm
Raven zvočnega tlaka: od 59 dB(A) *
Razpon dolžine cevi: 3-50 m
Območje delovanja (zunanje okolje): -20 do +35

* izmerjena 1 m pred zunanjo enoto in na višini 1,5 m


Katalog Panasonic 

toplotne črpalke T-CAP


Pošljite povpraševanje