Podrobno
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Montaža
Montaža
Strokovno svetovanje
Strokovno svetovanje
Poslovni partnerji
Poslovni partnerji

Montaža klimatskih naprav, toplotnih črpalk in ogrevalnih sistemov

Podjetje Tersus d.o.o. je distributer za izdelke električnega ogrevanja, toplotnih črpalk, klima naprav, prezračevanja in fotonapetostnih sistemov.

Kot dobavitelj opreme ves čas strmimo k tesnemu sodelovanju z našimi monterji in serviserji na terenu. Nudimo jim vso potrebno tehnično podporo in izobraževanja pri proizvajalcih opreme. Na ta način pokrivamo večji del slovenskega  trga.

Montažo izdelkov lahko opravimo praktično po vsej Sloveniji. Pri poslovanju se trudimo biti kar se da fleksibilni in odprti za izboljšave. Naš kupec je »kralj«, zato je tudi profesionalni odnos monterja do kupca za nas izredno pomemben. Dejavniki kot so natančnost, uporaba kvalitetnih materialov in profesionalnega orodja je samoumevna. Več tisoč vgrajenih izdelkov na slovenskem tržišču, pomeni tako naš osebni uspeh kot tudi potrdilo, da tržimo kvalitetne produkte za primerno ceno. Naj vam bo vse to vodilo pri izbiri vašega monterja za klima napravo, toplotno črpalko, ogrevalni sistem, prezračevanje ali sončno elektrarno.