Podrobno
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Montaža
Montaža
Strokovno svetovanje
Strokovno svetovanje
Poslovni partnerji
Poslovni partnerji

Sončni kolektorji Watt

Predstavljamo vam odlične solarne kolektorje in solarne sisteme v SET-u podjetja Watt. Linija izdelkov Watt Esens predstavlja optimizirane izdelke za izredno učinkovito izrabo solarne energije. Sončni kolektorji eSens predstavljajo enega najbolj cenjenih solarnih tehnologij v Evropi. Razviti so bili z kombinacijo širokega znanja in dolgoletnih izkušenj proizvajalca Watt. Visoka kakovost kolektorjev je potrjena s številnimi testi in certifikati.

Ploščati in vakuumski sončni kolektorji se med seboj razlikujejo glede na strukturo, delovanje parametrov in učinkovitost.

Ploščati kolektorji Watt so učinkovita cenovno ugodna rešitev ogrevanja sanitarne vode. Visoki izkoristki, vse do 85% (model 4020 S) omogočajo učinkovito ogrevanje. Odlikuje jih edinstven način povezave bakrenih cevi z BluTec bakrenim absorberjem, kar zagotavlja optimalen učinek toplotne prevodnosti. Uporaba ploščatih kolektorjev je izredno učinkovita pri ogrevanju sanitarne in bazenske vode ter za podporo nizkotemperaturnim sistemom centralnega ogrevanja. Znatno se zmanjša strošek za ogrevanje vode, tako v eno ali več stanovanjskih hišah, kot tudi v hotelih, prenočišč, zdravstvenih ustanovah itd.

Prednosti:

 • Kakovost je potrjena s številnimi certifikati.
 • Elegantna, trdna in trajna aluminijasto ohišje je narejeno iz enega kosa.
 • Odpornost proti toči (kaljeno antirefleksno solarno steklo).
 • Primerno za vgradnjo tako na ravno streho kot  streho z naklonom.
 • Možnost strešne montaže ali za namestitev na vrtu.
 • Edinstven prezračevalni sistem, povečuje učinkovitost.

Vakuumski sončni kolektorji so učinkovit in sodoben vir toplote čez vso leto. Uporabljajo se za ogrevanje sanitarne vode in za centralno ogrevanje eno in več stanovanjskih hiš, hotelov, prenočiš, zdravstvenih ustanov. Prav tako so učinkoviti tudi pri ogrevanju bazenske vode. 

Prednosti:

 • Direktni pretok medija preko bakrenih cevi, nameščenih neposredno v steklene vakuumske cevi omogoča hitro delovanje sistema.
 • Odlična izolacija (dvojna steklena cev z vakuumom)
 • Visoka učinkovitost v jesenskem in zimskem času – tudi ob zelo nizkih zunanjih temperaturah
 • Visoko odbojna CPC parabolična ogledala, usmerjajo energijo, katera vpada pod različnimi koti.
 • Certifikati: DIN CERTCO Solar Keymark, EN-12 975
 • 10-letna garancija

Solarni sistemi serije Esens izstopajo po svojih prefinjenih detajlih in po natančni izdelavi. Zagotavljajo čiste prihranke in dolgoletno udobje. Pričakovana življenska doba kolektorjev Watt je 25 let. Visoka estetska raven kolektorjev, daje sodoben videz stavbe in je se popolnoma prilega različnim potrebam strank. Njihov namen je pomožno ogrevanje vode in podpora centralnemu ogrevanju. Optimalna kombinacija posameznih komponent zagotavlja enostavno namestitev in funkcionalno uporabo. 

Visoka kakovost sestavnih delov seta in kombinacija natančne gradnje zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost celotnega sistema, s čimer se zmanjša stroške porabe energije. Poleg tega imajo vsi seti 10-letno garancijo.