Podrobno
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Montaža
Montaža
Strokovno svetovanje
Strokovno svetovanje
Poslovni partnerji
Poslovni partnerji

Toplotne črpalke Panasonic High Performance

Panasonicova AQUAREA HIGH PERFORMANCE je primerna za nove vgradnje in domove z nizko porabo energije. Je učinkovita, dosega visoke energijske prihranke in zmanjšuje emisije CO2, za vgradnjo pa potrebuje izredno malo prostora. Visokozmogljiva enota pomaga zadostiti strogim gradbenim zahtevam in zmanjšati stroške gradnje. Pri tem upošteva tudi vaše želje in potrebe, saj je  izredno učinkovita in pripomore k občutnemu zmanjšanju porabe energije v hiši.

Ključne točke:

  • Izboljšana zmogljivost in vrednost COP do 5,33
  • Manjša poraba energije s pomočjo naše črpalke za kroženje vode razreda energijske učinkovitosti A
  • Dodane so naslednje funkcije daljinskega upravljalnika: samodejno delovanje, delovanje med prazniki, prikaz porabe energije

Panasonic je toplotni črpalki Aquarea v izvedbah Bi-Bloc in monoblok zasnoval za domove, ki zahtevajo visoko zmogljivost. Aquarea lahko ne glede na vremenske pogoje deluje tudi pri –20 °C! Sistem Aquarea je mogoče zelo preprosto vgraditi v nove ali obstoječe sisteme in v vse vrste objektov.

Standardne črpalke za kroženje vode v primerjavi z našo črpalko za kroženje vode razreda energijske učinkovitosti A Primerjava porabe energije črpalk za kroženje vode. Črpalka za kroženje vode razreda energijske učinkovitosti A z dinamičnim nadzorom pretoka za 5-kW enodelno enoto.

* Na podlagi nemškega tržišča: ob predpostavki, da se poraba in stroški električne energije za standardno črpalko lahko razlikujejo.

Posebna pozornost je bila namenjena ravnem hrupa:

  1. Raven zvočnega tlaka je izmerjena 1 m pred zunanjo enoto in na višini 1,5 m.
  2. Pogoji: zunanja temperatura znaša +7 °C, temperatura ogrevalne vode pa 35 °C; velja za zunanje enote z dvema ventilatorjema. Za zunanje enote z enim ventilatorjem je raven hrupa z nočnim delovanjem nižja za 3 dB (A).