EB Connect – WiFi modul

EB-Connect WiFi je modul ki dopolnjuje Ebecov termostat EB Therm 500. Termostat je namenjen regulaciji temperature talnega gretja na daljavo. Ob namestitvi dodatne opreme je talno gretje enostavno nadzorovati s pomočjo aplikacoije Ebeco Connect ali odprtega API-ja. Idealen za tiste, ki pričakujejo najboljšo energetsko učinkovitost in si želijo prilagoditi ogrevanje svojim potrebam.

EB-Therm 500 je naš najbolj izpopolnjen termostat v seriji. Ima več različnih programov in funkcij za varčevanje z energijo, ki zagotavljajo, da je lepo toplo, ko je to potrebno in z dodatnim EB-Connect WiFi nudi možnost brezžičnega upravljanja nastavitev talnega gretja vašega doma.

EB-Therm 500 olajša nadzor nad porabo energije. Termostat ima tedenski koledar, v katerem lahko med tednom nastavite in izklopite čas talnega ogrevanja. Aplikacija Ebeco Connect namesto tega ponuja letni koledar, ki vam omogoča dodajanje glavnega urnika za celo leto, tako da se vsi termostati v objektu nadzorujejo na enak način.

70.00  Brez DDV85.40  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

EB-Connect WiFi je USB modul ki dopolnjuje Ebecov termostat EB Therm 500. Termostat je namenjen regulaciji temperature talnega gretja na daljavo. Ob namestitvi dodatne opreme je talno gretje enostavno nadzorovati s pomočjo aplikacoije Ebeco Connect ali odprtega API-ja. Idealen za tiste, ki pričakujejo najboljšo energetsko učinkovitost in si želijo prilagoditi ogrevanje svojim potrebam.

EB-Therm 500 je naš najbolj izpopolnjen termostat v seriji. Ima več različnih programov in funkcij za varčevanje z energijo, ki zagotavljajo, da je lepo toplo, ko je to potrebno in z dodatnim EB-Connect WiFi nudi možnost brezžičnega upravljanja nastavitev talnega gretja vašega doma.

EB-Therm 500 olajša nadzor nad porabo energije. Termostat ima tedenski koledar, v katerem lahko med tednom nastavite in izklopite čas talnega ogrevanja. Aplikacija Ebeco Connect namesto tega ponuja letni koledar, ki vam omogoča dodajanje glavnega urnika za celo leto, tako da se vsi termostati v objektu nadzorujejo na enak način.

Termostat EB-Therm 500 omogoča varčevanje z energijo, saj so individualno nastavljivi in omogočajo dodatno energijsko učinkovito upravljanje. Termostat ima sobne in talne senzorje ter vgrajeno funkcijo odštevalnika, ki pokaže, kdaj se lahko talno ogrevanje vklopi po zaključeni vgradnji. EB-Therm 500 podpira osem različnih tipov senzorjev in se prilega večini obstoječih sistemov.

Termostat ima tedenski koledar, v katerem lahko med tednom nastavite in izklopite čas talnega ogrevanja. Aplikacija Ebeco Connect namesto tega ponuja letni koledar, ki vam omogoča dodajanje glavnega urnika za celo leto, tako da se vsi termostati v objektu nadzorujejo na enak način.

 


ebeco katalog
 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Napetost:  230 V ±10 % ~50–60 Hz

Razpon temp. zraka:  +5 °C do +35 °C

Razpon temp. tal:  +5 °C do +35 °C

Omejitev temp.:  +5 °C do +35 °C

Zmogljivost: 3680 W / 16 A / 230 V

Kabel za povezavo: največ 2,5 mm2

Obremenitev: cos φ = 1

Histereza: +- 0,3 °C

Razred zaščite: IP21

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje