Sobni termostat za električno talno gretje – EB Therm 500 – WiFi Ready

Termostat za regulacijo temperature talnega ogrevanja na daljavo. Eleganten in sodoben, z barvnim zaslonom in individualno nastavljivimi programi za varčevanje z energijo od. Idealen za tiste, ki pričakujejo najboljšo energetsko učinkovitost in si želijo prilagoditi ogrevanje svojim potrebam. Od sedaj še bolj enostavna in praktična uporaba preko WiFi povezave.

EB-Therm 500 je naš najbolj izpopolnjen termostat v seriji. Ima več različnih programov in funkcij za varčevanje z energijo, ki zagotavljajo, da je lepo toplo, ko je to potrebno in z dodatnim EB-Connect WiFi nudi možnost brezžičnega upravljanja nastavitev talnega gretja vašega doma.

EB-Therm 500 olajša nadzor nad porabo energije. Termostat jasno prikazuje porabo energije za leto, mesec ali dan. 

97.38  Brez DDV118.80  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Termostat za regulacijo temperature talnega gretja tudi preko WiFi povezave. Eleganten in sodoben, z barvnim zaslonom ter individualno nastavljivimi programi za varčevanje z energijo. Idealen je za vse tiste, ki pričakujejo najboljšo energetsko učinkovitost in si želijo prilagoditi ogrevanje svojim potrebam. 

 Koncept WiFi Ready omogoča celovito in izjemno prilagodljivo rešitev talnega ogrevanja z idejo enostavnega upravljanja termostata. Koncept je preprost: termostat za talno ogrevanje EB-Therm 500 poleg ročne regulacije omogoča tudi WiFi povezavo. V kombinaciji z dodatno opremo EB-Connect lahko sistem talnega ogrevanja enostavno upravljate z aplikacijo Ebeco Connect. Ker ima EB-Therm 500 odprt API, omogoča tudi, da je namestitev del vašega pametnega doma. Termostat WiFi ready je sestavni del novega kompleta Cable kit 500.
 
EB-Therm 500 je razvit z mislijo na poenostavitev monterjevega dela. Termostat je zato enostaven za rokovanje in namestitev. Nizka globina vgradnje pomeni, da se kabel brez težav prilega okvirju. V paketu so tudi jasna in razumljiva navodila, ki olajšajo delo. EB-Therm je združljiv z večino tipal na trgu. To lahko na primer olajša prenove stanovanj, kjer je morda treba ohraniti obstoječe talno ogrevanje in samo zamenjati termostat.Termostat ima vgrajeno funkcijo odštevanja časa, ki prikazuje, koliko časa po montaži se lahko talno ogrevanje zažene. 
 
Termostat za regulacijo temperature talnega gretja tudi preko WiFi povezave. Eleganten in sodoben, z barvnim zaslonom ter individualno nastavljivimi programi za varčevanje z energijo. Idealen je za vse tiste, ki pričakujejo najboljšo energetsko učinkovitost in si želijo prilagoditi ogrevanje svojim potrebam. 

Z enostavnimi in intuitivnimi meniji z jasnimi ikonami za različne funkcije je EB-Therm 500 enostaven tako za monterja kot tudi za uporabnika. Jasen barvni zaslon velik 1,8 ” ima kapacitivne cone na dotik izven območja zaslona, zaradi česar so različne funkcije termostata še bolj pregledne in uporabniku prijazne.
 
Programi za varčevanje z energijo so prilagodljivi, časi in temperature se lahko nastavijo posamezno. Na ta način je termostat lahko vsestranski in prilagodljiv za mnoga različna okolja ter pogoje.

BIVALNI PROSTORI pred-nastavljeno na + 22 °C.
Zmanjšanje za 5 °C pon-pet od 08:00-15:00, pon-ned od 23:00-06:00. Čas in temperaturo je možno prilagoditi.

PISARNE pred-nastavljeno na + 22 °C. 
Zmanjšanje za 5 °C vedno, razen pon-pet od 08:00-17:00. Čas in temperaturo je možno prilagoditi.

ČASOVNIK
Z uporabo funkcije časovnika lahko nadzirate temperaturo v prostorih in poslopjih, ki so redko v uporabi. Gretje se vključi samo takrat, ko je potrebno, prižgano pa ostane za določen čas. Po tem času se preklopi na stanje pripravljenosti, na primer vzdrževalno ogrevanje ter zaščita pred zmrzaljo.

DALJINSKO UPRAVLJANJE
Program daljinskega upravljanja vam omogoča spreminjanje temperature med dvema nastavljenima vrednostma. To se naredi z uporabo, na primer, stikala, SMS modema ali Wi-Fi naprave. Primerno za ogrevanje počitniških hišk, gorskih koč, vrtnih ut ali kjer želite centralno nadzirati temperaturo. Možno je nastaviti tudi zakasnitev znižanja temperature.Poleg teh programov obstajajo še dodatne funkcije, o katerih si lahko preberete spodaj v zavihku “pametni nasveti”.
 
EB-Therm 500 olajša nadzor nad porabo energije. Termostat jasno prikazuje porabo energije za leto, mesec ali dan.
 
 


ebeco katalog
 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Napetost:  230 V ±10 % ~50–60 Hz

Razpon temp. zraka:  +5 °C do +35 °C

Razpon temp. tal:  +5 °C do +35 °C

Omejitev temp.:  +5 °C do +35 °C

Zmogljivost: 3680 W / 16 A / 230 V

Kabel za povezavo: največ 2,5 mm2

Obremenitev: cos φ = 1

Histereza: +- 0,3 °C

Razred zaščite: IP21

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje