Kopalniški radiator Terma – Domi, 776 x 400 mm, 300 W, bela barva

Radiator za kopalnico z vgrajenim električnim grelcem z večstopenjsko regulacijo delovanja. Radiator je namenjen za dodatno ogrevanje kopalnice kakor tudi sušenju brisač in perila.

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Električni kopalniški radiator za ogrevanje kopalnice, sušenje brisač in perila. Radiator Domi ima vgrajen električni grelec moči 300 W s elektronskim termostatom z večstopenjsko regulacijo. Radiator je namenjen ogrevanju kopalnice, kakor tudi za dodatno ogrevanje v kombinaciji s talnim električnim ali toplovodnim ogrevanjem. Radiatorji Terma so opremljeni z najnaprednejšim elektronskim termostatom, kateri preko mikroprocesorja uravnava temperaturo in tako v veliki meri zmanjša porabo električne energije. Termostati so opremljeni s funkcijo protizmrzovalne zaščite, katera vklopi delovanje radiatorja, ko temperatura v prostoru pade pod +5°C. Radiatorji so tovarniško napolnjeni z oljem in jih ni potrebno polniti z vodo ali podobno.  

Podjetje Terma sodi med najinovativnejše proizvajalce kopalniških radiatorjev in so eden največjih proizvajalec vgradnih električnih grelcev za kopalniške radiatorje v Evropi.

Vsi radiatorji Terma Domi imajo priložene stenske nosilce in priključni kabel z 1f vtikačem.

 

>> Navodila za uporabo

Navodila za uporabo


 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Velikost: 776 x 400 mm

Moč grelca: 300W

Barva: Bela, RAL 9003

Pošljite povpraševanje