Električni radiator BEHA PV10 WiFi – 400 mm, 1000 W

BEHA stenski konvektorski električni radiatorji z moderno zasnovanim elektronskim termostatom s triac tehologijo, katera zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Konvektorji so serijsko opremljeni z naprednim Wi – Fi vmesnikom. Nastavitev temperature je tako možna na dva načina: lokalno na samem radiatorju, kakor tudi preko Wi-Fi na daljavo. Konvektorji BEHA zadostujejo vsem smernicam ECO DESIGN direktive glede varčevanja z energijo in so preizkušeni ter certificirani s strani NEMKO laboratorija.Vsi modeli zagotavljajo zaščito IP24 in se jih lahko vgradi v kopalnice ali vlažne prostore ( razred II). Elektronski thermostat je vgrajen na spodnji desni strani radiatorja, kar mu zagotavlja zanesljivo delovanje in natačno meritev temperature v prostoru.

Osnovne značilnosti električni radiator: 

 • Nizkotemperaturni grelni element preprečuje izgorevanje prahu
 • Elektronski sobni thermostat, dve možnosti upravljanja lokalno ali preko Wi-Fi upravljanje na daljavo
 • Uporabniku prijazen uporabniški vmesnik (Android, iOS, etc.) za daljinsko upravljanje preko Wi-Fi
 • Tedenski in dnevni časovnik
 • Prikaz trenutne temperature v prostoru
 • Zaznavanje odprtega okna –kratkotarnjo prezračevanje prostora
 • Projekcijski talni laserski prikazovalnik nastavljene temperature, s samodejno zatemnitvijo po 10 sec.
 • IP24 stopnja zaščite za varno vgradnjo v vlažne prostore ( razred vgradnje II )
 • Proizvedeni na Norveškem, edini originalni norveški konvektor na tržišču

210.66  Brez DDV257.01  Z DDV

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

OSNOVNE ZNAČILNOSTI:

 • Nizko temperaturni grelni element preprečuje izgorevanje prahu in dlak,

 • Elektronski sobni termostat z vgrajenim WiFI omogoča nadzor in upravljanje na daljavo,

 • Enostavna uporabniška aplikacija za nadzor  in upravljanje (Android , iOS, ipd.) preko WiFI,

 • Tedenski in dnevni časovnik z možnostjo programiranja ogrevalne temperature,

 • Funkcija detekcije odprtega okna pri kratkotrajnem prezračevanju prostora,

 • Projekcija nastavljene temperature na tla preko laserskega prikazovalnika, ki po 10 sekundah samodejno zatemni,

 • IP24 stopnja zaščite za vgradnjo v kopalnice in vlažne prostore (razred II vgradnje).

 

POMEMBNO: Vse modele radiatorjev BEHA PV in LV z vgrajenim Wi Fi modulom, LAHKO upravljate lokalno, kot vsak običajni radiator (preko termostata vgrajenega na radiatorju samem).

Nova generacija BEHA varčnih norveških radiatorjev - modelov PV i LV – prinaša zanesljivo in priljubljeno BEHA tehnologijo v novi obliki in z novimi uporabnimi možnostmi.

BEHA norveški varčni in pametni radiatori PV in LV nudijo WiFi  Cloud tehnologijo, ki vam omogoča trenutni in celovit nadzor delovanja radiatorja preko pametnega telefon ali prenosne tablice z uporabo aplikacije BEHA (v Android, iOS..) neodvisno od vaše trenutne lokacije.

Kako to deluje?

Termostat vgrajen v novih modelih  PV i LV varčnih BEHA radiatorjev je serijsko opremljen z  WiFi modulom, ki omogoča hitro povezavo na domače ali poslovno brezžično omrežje objekta v katerem se nahajajo radiatorji. Zatem, ko se povežete z radiatorji s pomočjo  WiFi-a na domače ali poslovno brežično omrežje s pomočjo  BEHA SmartHeater aplikacije lahko na daljavo nadzirate delovanje radiatorjev, ne glede na to ali se nahajate v objektu (lokalno) ali izven objekta (globalno preko internetne povezave).

Kaj to pomeni v praksi?

To pomeni, da imate popoln nadzor nad gretjem v vsakem trenutku na aplikaciji BEHA SmartHeater svojega telefona ali prenosni tablici. V vsakem trenutku lahko na svojem pametnem telefonu ali tablici vidite prikazane vse parametre nastavitev in delovanja radiatorja in lahko preko aplikacije BEHA SmartHeater spreminjate nastavljeno ogrevalno temperaturo, nastavljene časovne programe, izklapljate in vklapljate radiator, spremljate temperaturo v posameznih prostorih kjer so nameščeni radiatorji ipd.

Primeri uporabe:

 • Na primer da od  doma kjer imate nameščene BEHA pametne radiatorje serije PV in LV odidete v službo in se ob prihodu v službi spomnite, da ste pozabili znižati ogrevalno temperaturo, ki je v času vaše osotnosti doma ne potrebujete. S pomočjo  BEHA SmartHeater aplikacije na vašem pametnem telefonu enostavno znižate ogrevalno temperaturo v vašem domu na vam ustrezno raven.

 • Na primer, da ste v službi od 8 – 16 ure in pred tem ste programirali BEHA pametne radiatorje serije PV in LV, da po prihodu domov ob 16:30 uri radiatorji prično ogrevati prostor na povišani ogrevalni temperaturi in iz službe pridete v tople prostore vašega doma. Zaradi neplaniranih dogodkov ste ugotovili, da ta dan ne boste prišli domov pred 20 uro.  V tem primeru enostavno preko  BEHA SmartHeater aplikacije na vašem pametnem telefonu spremenite nastavitev in režim ogrevanja, da radiatorji prično ogrevati vaš dom malo pred vašim prihodom ob 20 uri. 

V kolikor radiatorje uporabljate v vaši počitniški hišici ali apartmaju, lahko na daljavo uravnavate temperaturo v sobi in vklapljate in izklapljate radiator.

Zakaj so BEHA radiatorji najboljša izbira:

 • Velika površina sprednje plošče radiatorja BEHA moči  2000 W, dimenzij 1423 x 400 mm v primerjavi z konkurenčnimi radiatorji  dimenzij 800 x 450 mm pri isti ogrevalni moči. Manjša površina radiatorja in el. grelca ima za posledico višjo temperaturo prednje plošče, manjšo udobnost v prostoru in slabšo moč gretja. Zaradi dolžine  BEHA varčnih radiatorjev, ki imajo zato večjo površino el. grelca lahko le ti ogrevajo prostor na nižji delovni temperaturi in hitreje kot konkurenčni el. radiatorji manjših dimenzij.

 • Veliki izbor modelov radiatorjev omogoča optimalen izbor moči za vsak prostor (11 različnih modelov glede na moč in velikost.

 • Eleganten dizajn, brez robov primeren za otroške sobe (serijsko opremljen z zaščitnim pokrovom termostata, ki otrokom onemogoča regulacijo temperature).

 • Enostavna montaža temperaturnih radiatorjev BEHA z nizkotemperaturnimi grelci na stenske nosilce v kompletu z minimalnim razmakom od zidu (samo 3 cm)  v primerjavi z konkurenčnimi radiatorji z grelci , ki dosegajo višje temperature in posledično zahtevanim večjim razmakom od zidu (10 cm ali več), brez nevarnosti za termične poškodbe nosilnih zidov in pohištva v bližini.

 • Proizveden v norveški tovarni BEHA, skonstruiran in preizkušen za najzahtevnejše pogoje ogrevanja in nizke zunanje temperature.

 • 5 let garancije proizvajalca.

beha 5 let garancije

>> podrobno o radiatorjih BEHA

>> Katalog BEHA 

Katalog     

            

>>Navodila za aplikacijo Smart Heater

Navodila

 

Različni modeli:

Konvekcijski radiatorji BEHA so dobavljivi v 11 modelih, kateri se razlikujejo med seboj glede na moč in višino. Modeli PV so visoki 40 cm, modeli LV pa 20 cm. Priporočamo da modele LV uporabite povsod tam, kjer imate večje steklene površine ali pa vam višina prostora ne dopušča vgradnje modela višine 40 cm. 

Tip radiatorja              

  Velikost prostora  

  pri SLABI izolaciji     

  Velikost prostora  

  pri DOBRI izolaciji     

BEHA PV4, WiFi 400 W
3 m2
5 m2
BEHA PV6, WiFi 600 W
4 m2
6 m2
BEHA PV8, WiFi 800 W
6 m2
9 m2
BEHA PV10, WiFi 1000 W
8 m2
10 m2
BEHA PV12,  WiFi 1250 W
10 m2
12 m2
BEHA PV15, WiFi 1500 W
12 m2
18 m2
BEHA PV20, WiFi 2000 W
18 m2
24 m2
BEHA LV5, WiFi 500 W
3 m2
5 m2
BEHA LV7, WiFi 750 W
5 m2
7 m2
BEHA LV10, WiFi 1000 W
8 m2
10 m2
BEHA LV12, WiFi 1250 W
10 m2
12 m2
 * velja za NEH in pasivne hiše

 

V kolikor niste prepričani v kvaliteto izolacije prostora se posvetujete z našim tehničnim svetovalcem. Izračun velja za prostore višine 2, 4 m. Kadar je prostor slabše izoliran se odločite za stopnjo močnejši radiator.

Vgradnja varčnih električnih radiatorjev BEHA se izvede preko priloženega stenskega nosilca. Pri tem je potrebno upoštevati višino montaže, katera naj bo med 5 do največ 10 cm od tal. Na ta način bodo radiatorji ogrevali prostor po vsej višini in pri tem maksimalno varčevali z energijo. 

 

Dodatna oprema:

Priklop radiatorjev je možen preko priloženega kabla z 1 f vtikačem neposredno v stensko vtičnico, lahko pa jih priklopimo preko stenske doze, katera se namesti na nosilec radiatorja. V tem primeru je priklop neposreden v električno stensko dozo premera 60 mm. Za regulacijo radiatorjev na daljavo se lahko preko WI-FI povežemo in upravljamo preko pametnega telefona ali tablice, katerega priporočamo predvsem pri ogrevanju vikend hišic, počitniških domov in podobno. Za povezavo je potrebno v prostoru imeti vzpostavljeno wi - fi omrežje preko internetne povezave ( žični ali GSM modem). Vsak radiator ima na voljo tudi običajno lokalno regulacijo preko vgrajenega termostata.

V kolikor vam prostor ne omogoča montaže radiatorja na steno ali želite radiator enostavno prestavljati po prostoru so na voljo tudi podstavki BEHA.
 
080 brezplačna modra številka tersus
 

 

 Moč radiatorja   1000 W
 Električna napetost   220-240 V
 Regulacija   elektronski termostat dif. 0.2°C pri 20°C
 Zaščita   IP 24-razred II, lahko se jih montira v kopalnico  
 Temp. prednje plošče   Max.temperatura je 80°C pri 20°C v prostoru
 Zaščita pred prebojem   dvojna izolacija
 Priklop   priključna vrvica 1.5m, z 1f vtikačem
 Višina   400 mm
 Širina   803 mm
 Debelina   83 mm
 Barva   bela
 Velikost prostora   8 - 12 m2 (slaba - dobra izolacija)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje