Ventilator HANSEN Max integra HT

Ljudje vse več časa preživimo v zaprtih prostorih, zato je kakovost zraka je pri tem bistvenega pomena. Prezračevalni sistem HANSEN pripomore k čistemu in bolj svežemu zraku v vašem prostoru ter učinkovito odpravi plesen (rekuperatorji), vlago in neprijeten vonj. Primeren je tako za novogradnje ali renovacije, namestiti pa ga je v večini primerov možno v bivalnih, delovnih ali javnih prostorih. Prezračevalni sistem HANSEN nudi pester nabor izdelkov z rekuperacijo, ventilatorjev in dodatne opreme za kakovostno prezračevanje.

HANSEN Max integra HT je radialni ventilator primeren za stensko vgradnjo v kopalnico, kuhinjo, sanitarije, shrambo, idr. Odporni so na vlago (PX4 zaščita), omogočajo enostavno vgradnjo in vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Narejeni so v EU in imajo 2 leti garancije.

149.00  Brez DDV181.78  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

HANSEN MAX integra HT je centrifugalni ventilator primeren za stensko ali stropno podometno vgradnjo v kopalnico, kuhinjo, sanitarije, shrambo, pralnico … Pohvali se lahko z zmogljivim motorjem s krogljičnim ležajem in perimerično ekstrakcijo. Ventilator HANSEN MAX črpa čelni zrak, ki nato potuje skozi perimetrične zanke v notranjosti ventilatorja, kar prepreči usedline prahu na stenah. Ima timer oz. časovnik, ki omogoča zakasnitev delovanja od 2-25 minut, in senzor vlage, ki se samodejno zažene,ko vrednost zračne vlažnosti višja od prednastavljene (40-90%). Tanka sprednja maska in pozicija cevi, ki omogoča črpanje zraka s strani, zagotavlja tišje delovanje. Omogoča enostavno vgradnjo (majhna globinska namestitev) in vzdrževanje: preprost dostop in enostavno čiščenje filtra (pralni filter). Možnost odvajanja zraka neposredno na prosto ali preko prezračevalnih cevi.  Izdelek ima dvojno električno izolacijo (zaščita pred prebojem). Izdelan je iz zaščitne, UV odporne ABS plastike, ima IPX5 zaščito (EN 60529) in deluje v skladu s stndardom EN 60335-2-80. Deluje na temperaturi 45 ° C. Ima dolgo življenjsko dobo.

Ventilator HANSEN MAX integra HT je narejen so v EU in ima 2 leti garancije. 

 

HANSEN MAX integra HT

  • dimenzija: 24 x 24 x 3 cm 
  • Ø 80-100 mm 
  • el. napetost: 220-240 V
  • pretok: 65-90 m³/h 
  • tiho delovanje: 34 dB
  • moč: 18-28 W

 HANSEN Max integra karakteristike

Vgradnja prezračevanja z rekuperacijo se vrši v zidno odprtino premera 80-100 mm. Nadometna vgradnja. Vklop s stikalom. Za informacije glede vgradnje rekuperatorjev pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o. 

Ventilatorji HANSEN MAX so izdelani v EU.

 EU zastava


  – – –

Več o izdelku najdete na spletni strani HANSEN.  

Prospekt  

    

HANSEN prospekt slika

 

 

080 brezplačna modra številka tersus
 

Dimenzije:

 

HANSEN Max integra dimenzija

 

Pošljite povpraševanje