Prezračevalni sistem/rekuperator zraka TWIN FRESH COMFO RA1-50

Decentralni prezračevalni sistem z vračanjem toplote odpadnega zraka TWIN FRESH COMFO RA1-50 za prezračevanje hiše, stanovanja, poslovnega prostora. Twin Fresh je decentralni – lokalni rekuperator za vgradnjo v bivalne prostore ali pisarne. Rekuperator deluje po principu dvosmerne izmenjave zraka v prostoru. Cikel menjav se zamenja vsakih 70 sec. V času izpiha toplega odpadnega zraka iz prostora se energija shrani v visokoučinkovitem keramičnem izmenjevalcu. Po zamenjavi smeri vpiha, se hladen zunanji zrak pred vstopom v prostor dogreje, kjer ob pretoku skozi keramični izmenjevalec prevzame toplotno energijo le tega. Postopek se ponavlja neprekinjeno ves čas ob izjemno visokem odstotku vračanja toplotne energije. Izkoristek rekuperatorja je vse do 91% na prvi stopnji delovanja ventilatorja.

329.00  Brez DDV401.38  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: 549,00 (Samo za stanovanjske objekte)

Zaloga: 996 na zalogi

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Prezračevalni sistem TwinFresh Comfo omogoča prezračevanje hiše z visoko zmogljivo regeneracijo toplotne energije. 

Rekuperator TwinFresh Comfo je enostavna in učinkovita rešitev, ki zagotavlja energetsko varčno prezračevanje v ločenih prostorih, v stanovanjskih in poslovnih prostorih.

Ob vgradnji v bivalne prostore je za rekuperator Twin Fresh na voljo tudi subvencija Ekosklada. Vgradnja prezračevanja z rekuperacijo se vrši v zidno odprtino premera 165 mm. Ob vgradnji več enot je možna žična povezava enot v en sistem, kateri deluje po principu master - slave. Za informacije glede vgradnje prezračevanja z rekuperacijo priporočamo, da pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o.

 

>> Navodila za uporabo                

prezračevanje navodila          

 

 
080 brezplačna modra številka tersus
 

Dimenzije:

prezračevalni sistem TWIN FRESH COMFO RA1-50

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje