Rekuperator HANSEN Pro 160 Active

Lokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo za prezračevanje bivalnih, delovnih in javnih objektov. Sistem zagotavlja konstantno temperaturo zraka in omogoča neprestano prezračevanje.

499.00  Brez DDV608.78  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)

Zaloga: 1000 na zalogi

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Ljudje vse več časa preživimo v zaprtih prostorih. Kakovost zraka je pri tem bistvenega pomena. Za Za stalni dovod svežega zraka poskrbi prezračevalni sistem HANSEN. Primeren je tako za novogradnje ali renovacije, namestiti pa ga je v večini primerov možno v bivalnih, delovnih ali javnih prostorih. Prezračevalni sistem HANSEN nudi pester nabor izdelkov z rekuperacijo, ki omogočajo stalno izmenjavo zraka v prostoru. 

Kaj je rekuperacija in kako deluje? V cevi vsake enote se nahaja 15 cm dolga keramična kocka oz. keramični izmenjevalnik toplote. Ta med črpanjem toplega zraka iz prostora zbira toploto, med sprejemanjem zraka iz zunanjosti pa v sprejeti hladni zrak prenaša toploto, shranjeno v izmenjevalniku toplote. S takšnim procesom regeneracije svež zunanji zrak očistimo, navlažimo in ogrejemo (pozimi).

Rekuperator HANSEN Pro 160 Active odlikuje do 94 % izkoristek delovanja, tanka in estetska sprednja maska, 15-cm dolga keramična kocka (izmenjevalnik toplote), vgrajen senzor vlage in svetlobe, različni načini delovanja (avtomatski, nadzorni, ročni), deluje na 5 hitrostnih stopnjah, upravljanje preko daljinca, možnost povezave več enot v skupni sistem upravljanja ...

Vgradnja prezračevanja z rekuperacijo se vrši v zidno odprtino premera 160 mm. Ob vgradnji več enot je možna brezžična povezava enot v en sistem, ki deluje po principu master - slave. Na rekuperator nudimo 2 leti garancije. Za informacije glede vgradnje rekuperatorjev pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o. 

Upravljanje preko daljinskega upravljalnika. 

Več o rekuperatorju si lahko preberete na uredni spletni strani hansen.si.  

 

MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Vgradnja rekuperotorja se vrši v zidno odprtino premera 160 mm. Ob vgradnji več enot je možna povezava enot v en sistem, ki deluje po principu master - slave. Na izdelek nudimo 2 leti garancije. Za informacije glede vgradnje rekuperatorjev pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o. 

Upravljanje preko daljinskega upravljalnika. 

 

HANSEN Pro 160 Active

- dimenzija: 21 x 21 x 5 cm 

- Ø 160 mm 

- moč: 4,5 - 9 W

- pretok: 30 - 60 m³/h 

- tiho delovanje: 25 - 30 dB

 

Nočni način:

- moč: 2,9 W

- pretok: 15 m³/h 

- tiho delovanje: 20 dB

 

Lastnosti izdelka

 HANSEN Pro 160 katakteristike


EKOSKLAD

Lokalno prezračevanje z vračanjem toplote spada med energetsko učinkovite naložbe. Eko sklad za energetsko učinkovite naložbe, med katere spada tudi rekuperator HANSEN, nudi različne spodbude. Možnost pridobitve subvencije ali ugodnega kredita za svojo naložbo lahko pridobijo fizične ali pravne osebe.  Do nepovratnih srdstev so upravičeni vsi, ki se odločijo za vgradnjo parnega števila enot, ki so med seboj povezani (žično ali WiFi).

Višina nepovratnih sredstev je 20% stroška investicije oz. največ 300 € za kos (stroški montaže všteti).

Pogoji in postopek za fižične osebe.

Pogoji in postopek za gospodarstvo.

 EKOSKLAD logo

 

Več informacij o izdelku najdete na spletni strani HANSEN.  

Navodila za montažo 

Prospekt         

HANSEN prospekt slika

 

 

080 brezplačna modra številka tersus
 

Dimenzije:

 

 HANSEN Pro 160 dimenzije 

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje