Rekuperator HANSEN Eco 150 Wireless

Lokalni prezračevalni sistem pripomore k čistemu in bolj svežemu zraku v vašem prostoru ter učinkovito odpravi plesen, vlago in neprijeten vonj. Prezračevanje z rekuperacijo je prijazno do okolja in zniža stroške ogrevanja. PPrimeren za astmatike in alergike.

Enostavno upravljanje, visoka zmogljivost prezračevanja, 15-cm keramični izmenjevalnik toplote, enostavna vgradnja in vzdrževanje, dolga življenjska doba … Primeren je tudi za astmatike in alergike.   

449.00  Brez DDV547.78  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

Ljudje vse več časa preživimo v zaprtih prostorih. Kakovost zraka je pri tem bistvenega pomena. Za Za stalni dovod svežega zraka poskrbi prezračevalni sistem HANSEN. Primeren je tako za novogradnje ali renovacije, namestiti pa ga je v večini primerov možno v bivalnih, delovnih ali javnih prostorih. Prezračevalni sistem HANSEN nudi pester nabor izdelkov z rekuperacijo, ki omogočajo stalno izmenjavo zraka v prostoru. 

Kaj je rekuperacija in kako deluje? V cevi vsake enote se nahaja 15 cm dolga keramična kocka oz. keramični izmenjevalnik toplote. Ta med črpanjem toplega zraka iz prostora zbira toploto, med sprejemanjem zraka iz zunanjosti pa v sprejeti hladni zrak prenaša toploto, shranjeno v izmenjevalniku toplote. S takšnim procesom regeneracije svež zunanji zrak očistimo, navlažimo in ogrejemo (pozimi).

 

MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Vgradnja rekuperotorja se vrši v zidno odprtino premera 160 mm. Ob vgradnji več enot je možna povezava enot v en sistem, ki deluje po principu master - slave. Na izdelek nudimo 2 leti garancije. Za informacije glede vgradnje rekuperatorjev pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o. 

Upravljanje preko daljinskega upravljalnika. 

 

HANSEN Eco 150 Wireless

  • dimenzija: 21 x 21 x 8 cm 
  • Ø 160 mm 
  • moč: 4,9 - 8,9 W
  • pretok: 30 - 60 m³/h 
  • tiho delovanje: 13 - 23 dB
  • do 93% izkoristek

 

EKOSKLAD

Lokalno prezračevanje z vračanjem toplote spada med energetsko učinkovite naložbe. Eko sklad za energetsko učinkovite naložbe, med katere spada tudi rekuperator HANSEN, nudi različne spodbude. Možnost pridobitve subvencije ali ugodnega kredita za svojo naložbo lahko pridobijo fizične ali pravne osebe.  Do nepovratnih srdstev so upravičeni vsi, ki se odločijo za vgradnjo parnega števila enot, ki so med seboj povezani (žično ali WiFi).

Višina nepovratnih sredstev je 20% stroška investicije oz. največ 300 € za kos (stroški montaže všteti).

Pogoji in postopek za fižične osebe.

Pogoji in postopek za pravne osebe.

 EKOSKLAD logo

 

 - - -

Več o izdelku najdete na spletni strani HANSEN.  

Navodila za montažo 

Prospekt     

HANSEN prospekt slika

 

 

080 brezplačna modra številka tersus
 

Dimenzije:

 

 

HANSEN Eco 150 tehnični podatki

Morda vam bo prav tako všeč…

Pošljite povpraševanje