Ventilator HANSEN Neo 10 HT

Ljudje vse več časa preživimo v zaprtih prostorih, zato je kakovost zraka je pri tem bistvenega pomena. Prezračevalni sistem HANSEN pripomore k čistemu in bolj svežemu zraku v vašem prostoru ter učinkovito odpravi plesen (rekuperatorji), vlago in neprijeten vonj. Primeren je tako za novogradnje ali renovacije, namestiti ga je možno v bivalnih, delovnih ali javnih prostorih. Prezračevalni sistem HANSEN nudi pester nabor izdelkov z rekuperacijo, ventilatorjev in dodatne opreme za kakovostno prezračevanje.

HANSEN NEO je aksialni ventilator primeren za stensko ali stropno montažo v kopalnico, kuhinjo, sanitarije, shrambe, pralnice … Odporni so na vlago (PX4 zaščita), enostavni za vgradnjo ter vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Garancija 2 leti. Brezplačna dostava.

 

69.00  Brez DDV84.18  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 50€ vam ga pripeljemo brezplačno.

Montaža

Omogočamo montažo, vzdrževanje in servis pri nas kupljenih izdelkov.

Strokovno svetovanje

Omogočamo brezplačno svetovanje o izdelkih iz naše ponudbe.

Poslovni partnerji

K sodelovanju vabimo monterje in inštalaterje ogrevalnih in klimatskih naprav.

HANSEN Neo HT je aksialni ventilator visoke zmogljivosti, z nizko porabo energije in tihim delovanjem. Poganja ga motor s krogličnim ležajem. Zrak odvaja direktno na prosto oz. odvod zraka poteka preko prezračevalnega kanala. Vgrajeno imajo notranjo loputo, ki prepreči vdor zunenjega zraka (vonj) v prostor, opremljeni so s timerjem izklopa, senzorjem vlage in idikacijsko lučko. Črpanje zraka s strani omogoča tišje delovanje. Deluje na temperaturi 45 ° C. Izdelan je iz zaščitne, UV odporne ABS plastike, ima PX4 zaščito (EN 60529) in deluje v skladu s standardom EN 60335-2-80. Ima dolgo življenjsko dobo.

Primeren za uporabo v kuhinji, kopalnici, pralnici tako za domače kot tudi poslovne prostore. Namesti se lahko na strop ali steno. Narejeni so v EU in imajo 2 leti garancije.

 

HANSEN NEO 10 HT:

 • dimenzija: 16 x 16 x 4 cm 
 • Ø 100 mm 
 • el. napetost: 220-240 V
 • pretok: 80 m³/h 
 • tiho delovanje: 34,6 dB
 • moč: 10 W

 HANSEN NEO karakteristike

Vgradnja ventilatorja NEO se vrši v zidno odprtino premera 100 mm. Vklop s stikalom. Za informacije glede vgradnje rekuperatorjev pokličete tehnično službo podjetja Tersus d.o.o. 

Ventilatorji HANSEN NEO so izdelani v EU.

 EU zastava

 

 - - -

Več o izdelku najdete na spletni strani HANSEN.  

Prospekt  

    

HANSEN prospekt slika

 

 

080 brezplačna modra številka tersus
 

Dimenzije:

HANSEN Neo

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Ventilator HANSEN Max integra HTVentilator HANSEN Max integra HT

  Ventilator HANSEN Max integra HT

  Artikli na prvi strani 149.00  Brez DDV181.78  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)
 • Ventilator HANSEN Max 80 HTVentilator HANSEN Max 80 HT dimenzije

  Ventilator HANSEN Max 80 HT

  Artikli na prvi strani 139.00  Brez DDV169.58  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)
 • HANSEN Neo 12 HTHANSEN Neo dimenzija

  Ventilator HANSEN Neo 12 HT

  Artikli na prvi strani 79.00  Brez DDV96.38  Z DDVCena z montažo z 9,5% DDV: po povpraševanju (Samo za stanovanjske objekte)

Pošljite povpraševanje